Over

"Je hoeft niets te vrezen in het leven. Je hoeft het enkel maar te begrijpen"
--Marie Curie

Over Mens & Communicatie

Organisaties, beroepen en functies zijn onderhevig aan sterke veranderingen – ze worden o.a. door verouderde structuren en taalgebruik gehinderd zich hierop aan te passen. Er is een andere – innovatievere –  manier de uitdagingen van deze veranderingen tegemoet te treden.

Mens en  Communicatie introduceert hiervoor het model van Geweldloze Communicatie – een revolutionaire manier van taalgebruik voor het helder benoemen en nastreven van je doelen, het ontdekken en gebruiken van je talenten. Geweldloze Communicatie verandert fundamenteel hoe jij je beslissingen zult nemen  en hoe macht wordt verdeeld.

Onze missie

De doelstellingen van M&C met gebruik van Geweldloze Communicatie zijn gedurfd: je levenshouding en je taal wendbaarder maken zodat je sneller en doeltreffender reageert, helder en duidelijk uit wat jij wilt of nodig hebt, achterhaalt wat anderen willen of nodig hebben, verwachtingen omzet in strategieën en diepere betrokkenheid en bevoegdheden creëert bij collega’s.

De mensen van M&C voelen zich gedreven je in staat te stellen je carrière en persoonlijk leven een boost te geven. Met Woorden die Werken – onze unieke 4 stappen leermethodiek – tonen we je de kortste weg om je doelen te bereiken met een nieuwe manier van communicatie

Even voorstellen: Het team

OAC_Teamlid_Harald

Harald Borjans

Oprichten van de OAC, Uitgever, Cursusleider

OAC_Team_ike

Ike Lasater

Auteur, Mediator, Cursusleider (Eng.)

Lees meer over Ike

OAC-Team_Jocelyn

Jocelyn Ruggiero

Schrijfster, Host, Strategist, Producer

Lees meer over Jocelyn

OAC_Team_Anthony

Anthony Jack

Redacteur, Cursusleider, Coach (Eng.)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •