Communicatie, Tips en Korte verhalen

Communicatie, Taal, Tips en Korte Verhalen

WELKOM.
Hier bewaren we ter inspiratie voor jou onze tips, nieuws en korte verhalen. Snuffel gerust rond, ontdek, geniet en deel wat je wilt met je vrienden, collega’s en familieleden.

Veel plezier!

De vorige Woorden die werken tip onderzocht de kracht van zelfempathie om een moeilijk gesprek te benaderen vanuit de intentie van verbinding in plaats van verdediging, boosheid of pijn.

Als je jezelf voldoende zelfempathie hebt gegeven, zul jij je aandacht en

De werkplek kan een voedingsbodem voor conflicten zijn. Het verschil tussen de ervaring van een werkplek die je triggert en reactief maakt en één die betrokkenheid, samenwerking en productiviteit stimuleert, begint met het (her)kennen van je eigen triggers.

Er was eens een machtige koning die over een ver land regeerde. Hij was een goede koning maar hij had één probleem: hij was een koning met twee persoonlijkheden.
Er waren dagen dat hij jubelend opstond, euforisch, gelukkig.
’s Ochtend vroeg al

Er was eens een man die altijd een baksteen in zijn hand hield waar hij ook heen ging. Hij had besloten dat telkens wanneer iemand hem zo irriteerde dat hij kwaad werd, hij hem een baksteen stoot zou geven. De

“Ik kan het niet,” zei ik. “Ik kan het niet!”
“Weet je het zeker?” vroeg hij.
“Ja, ik zou niets liever willen dan recht in haar gezicht te zeggen wat ik voel … Maar ik weet dat ik het niet kan.”
Jorge ging

Op een dag kwam een docent de klas naar binnen en stelde verrassend een test voor. Hij deelde de vellen papier met de test meteen uit, met zoals gebruikelijk de tekst naar beneden gekeerd. Hij vroeg zijn studenten om de

Meld je hier aan voor de ontvangst van een van de Tips of korte verhalen


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •